keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

IT’S A PARTY FOR THE FANS – PME Block Party



PME Records, Blockfest ja Live Nation järjestivät yhdessä Hernesaaren rantaan ensimmäistä kertaa PME Block Party-tapahtuman. Tuottajat kävivät kyselemässä fiiliksiä tapahtuman tekijöiltä!


KALLE KALLONEN // BLOCKFEST


Jo kymmenen vuotta alalla työskennellyt Kalle Kallonen on Tampereella järjestettävän Blockfestin vastaava tuottaja.

"On mahtava tehdä töitä hyvien ja osaavien tyyppien kanssa!", hän kertoo.

PME Block Partyn järjestämisessä haasteena oli artistien tiukka keikkakesä, joten tapahtuma päätettiin järjestää keskellä viikkoa. Järjestäjät ovat iloisia siitä, että kaikki halutut artistit saatiin samaan paikkaan.

"Tapahtumaa ei koskaan kannata miettiä pelkkä tuotto edellä, vaan sitä pitää lähteä toteuttamaan oikeista syistä. Meidän lähtökohtana on hauskanpito ja hyvän, onnistuneen tapahtuman järjestäminen!"


CHAD TAYLOR // LIVE NATION

“It’s a party for the fans”, kuvailee kahdeksan vuotta Live Nationin tuotantopäällikkönä työskennellyt Chad Taylor, joka vastasi tapahtuman teknisestä tuotannosta.

"Live Nation järjestää vuosittain n. 300 erilaista tapahtumaa", Chad kertoo. Hän mainitsee PME Block Partyn parhaimmiksi puoliksi rennon ilmapiirin, jossa yleisö, artistit ja tekijät kohtaavat.


ANTTI KOSONEN // PME RECORDS

"Kun kaikki on tuotettu osaavan tiimin kanssa etukäteen, jää ainoaksi huolenaiheeksi sää", kommentoi PME Recordsin operatiivinen johtaja Antti Kosonen.

Antti on kiersi vuoteen 2014 asti mm. JVG:n keikka-dj:nä. PME Recordsilla on viisi täyspäiväistä työntekijää sekä Jare ja Ville (JVG), jotka ovat toimistolla aina, kun ehtivät. PME:llä on kymmen omaa artistikiinnitystä, joista lähes kaikki nähtiin tapahtumassa.

"Tällaisen tapahtuman järjestäminen ei ehkä olisi ollut mahdollista viisi vuotta sitten, mutta nyt suomirap on kovassa nosteessa", kertoo muunmuassa PME Recordsin ja Live Nationin sopimuspuolesta vastannut Antti.



ZACHRIS SUNDELL // LIVE NATION

Live Nation järjesti aikaisemmin kesällä Hernesaaren rannassa Summer Burst -tapahtuman.

"Hyväksi todettu paikka oli helppo valinta myös tälle tapahtumalle", kommentoi Live Nationin pääpromoottori Zachris Sundell.

"Ruoat, juomat ja lava on täällä aina valmiina. Tarvitsee tuoda vain tekniikka ja ihmiset", hän jatkaa. Ensimmäisellä kerralla esiintyjät olivat kaikki kotimaisia, mutta jos (ja kun) tapahtuma saa jatkoa, on ehkä luvassa myös ulkomaalaisia esiintyjiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti